Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι δώρο να κάνω στην βάπτιση;

Μόμπιλα από τσόχα για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο



Το καλοκαίρι εκτός από τον πληθωρικό ήλιο, τα μπάνια και τις διακοπές συνοδεύται κι από κάθε λογής κοινωνικές εκδηλώσεις με τους γάμους και τις βαπτίσεις να έχουν την τιμητική τους φτάνωντας μέχρι τον Οκτώβριο.

Θα σας δείξω εδώ λοιπόν τι δωράκια έφτιαξα για την βάπτιση του Στέφανου και της Μελίνας και σε επόμενη ανάρτηση θα σας δείξω τη διακόσμηση και τις μπομπονιέρες από το γάμο της Κορίνας και του Γιώργου.


Μόμπιλο συννεφάκι

Πάντα υπάρχει αυτό το ερώτημα. Τι να προσφέρω ως δώρο σε μία βάπτιση ενός μωρού; Κάποιο ρουχαλάκι; Μάλλον το μωρό δε θα προλάβει να το φορέσει ποτέ! Είδη προικός; Μέχρι το 1ο έτος που συνήθως βαπτίζονται τα μωρά δεν έχουν μείνει και πολλά που να μην έχει αποκτήσει από προίκα σε κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη η μητέρα. ΄Ενα παιγνίδι; Είναι τόσο μικρό θα το παίξει άραγε; Τι θα λέγατε όμως για ένα διακοσμητικό μόμπιλο να στολίσει το δωμάτιό του το οποίο μπορεί να γράφει ήδη το όνομα του νεοφώτιστου επάνω; Όσο για τα χρώματα μην ανησυχείτε. Τα έχει όλα και έτσι ταιριάζει με όλα!



Το μόμπιλο αυτό είναι ραμμένο σε τσόχα και γεμισμένο με υποαλλεργικές polyfiber ίνες που χρησιμοποιούμε στα μαξιλάρια του ύπνου. Αν γνωρίζετε εκ των προτέρων το όνομα του βαπτιζομένου μπορώ να το κεντήσω επάνω στο συννεφάκι. Αν είναι κοριτσάκι του προσθέτω και μια μικρή τσόχινη καρδούλα. Η σταγόνες που κρέμονται από κάτω είναι στα χρώματα του ουράνιου τόξου γιατί αυτό το συννεφάκι δεν φέρνει φθινοπωρινή βροχή αλλά βροχή από χρωματιστά όνειρα!

Μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ως διακοσμητικό αλλά και μέσα στην μέση του δωματίου. Οι χρωματιστές σταγόνες στροβιλίζονται τόσο ωραία με το αεράκι. Και μη νομίζεται ότι κάνει μόνο για κορίτσια. Και τα αγόρια το αγαπούν το ίδιο!



Μόμπιλο αυτοκινητάκια



Αν και δεν πιστεύω στον διαχωρισμό των δύο φύλων τύπου ροζ για τα κοριτσάκια και μπλε για τα αγοράκια αυτό εδώ το μόμπιλο πιστεύω ότι τα αγόρακια το εκτιμούν ιδιαίτερα!




Κάθε αυτοκινητάκι είναι ραμμένο στο χέρι με χρωματιστές κλωστές και για ρόδες έχει 2 χαριτωμένα κουμπάκια. Είνα αναρτημένα από ένα στεφάνι από φυσικό ξύλο σε λευκό χρώμα με σατέν κορδέλες που καταλήγουν σε μία χρωματιστή χαντρούλα. Σε κάποιο από τα αυτοκινητάκια μπορεί επίσης να κεντηθεί το όνομα του νεοφώτιστου.

Όλα μου τα μόμπιλα είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα μου στο Etsy.




Έρχονται στο σπίτι σας σε συσκευασία δώρου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μια καρτούλα με τις ευχές σας.

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου και περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :