Ποια είμαι

Είμαι η Τίνα. Μαμά, γραφίστρια, εμψυχώτρια, science freak, χειροτέχνισσα και Μπομπ ο μάστορας! Αγαπώ τα παιδιά σε σημείο που με "λυγίζουν" σαν κλαδάκι, αγαπώ την "διαφορετική προσέγγιση" γι' αυτό και σπούδασα παιδαγωγική εμψύχωση, αγαπώ ότι φτιάχνεται με τα χέρια, αγαπώ τις παρέες και τη μοναξιά, τρελαίνομαι να φέρνω τα έπιπλα βόλτα μέσα στο σπίτι και να τους αλλάζω θέση άρα και διάθεση (κι αυτό το κάνω και στα σπίτια των άλλων. Κάλεσέ με για καφέ και μέχρι να βγεις από την κουζίνα κάτι θα έχω μετακινήσει!)

Έχω δουλέψει με τα παιδιά και για τα παιδιά σχεδόν 20 χρόνια. Άλλωστε η οικογενειακή επιχείρηση "Μελωδία- Παιδικός Σταθμός" μου έδωσε πολύτιμο χώρο, χρόνο και εμπειρία για να εφαρμόσω όλες τις παιδαγωγικές και καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. 


Έχω περιπλανηθεί και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους ως ιδιαιτέρα προέδρου, δημοσιογράφος, καθηγήτρια πληροφορικής, εκπαιδευτικός σύμβουλος, σχεδιάστρια επίπλων κουζίνας κι όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.


Τι κάνω εδώ; Μπλογκάρω! Ούτε που ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά έχω πολύ διάθεση να το ανακαλύψω!


Θα πάρω αμπάριζα και θα βγω για να μοιραστώ μαζί σας τις χειροτεχνίες μου, τις παιδαγωγικές ανησυχίες μου, τις μαμίστικες ιστορίες μου.


Εν τω μεταξύ αν θέλετε να γνωριστούμε καλύτερα γίνεται μέλη και κρατήστε επαφή με μήνυμα ή με σχόλια ή με τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο sidebar.


Σας φιλώ γλυκά!Δημοσίευση σχολίου