Τι είναι η TinArt Ideas;
Η TinArt Ideas γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2014 μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών και με την προτροπή καλών φίλων.

Μετά από τη συμμετοχή μου σε ένα σεμινάριο της EGST (Etsy Greek Street Team) αποφάσισα να πειραματιστώ με την πλατφόρμα του ETSY και να ανοίξω το δικό μου eshop όπου θα παρουσίαζα τις χειροποίητες ιδέες μου.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Η TinartIdeas έδωσε φως στις μέρες μου και πρόσθεσε κι άλλες αϋπνίες στις νύχτες μου. Αυτή τη φορά για καλό σκοπό. Καλλιτεχνικός οίστρος, και ιδέες, πολλές ιδέες για δημιουργία γέμισαν το μυαλό και τον χρόνο μου.

Βρήκε χώρο και τρόπο να προστεθεί στην καθημερινότητά μου κι έγινε το πολυπόθητο δεύτερο παιδί μου! Κυρίαρχο στοιχείο των δημιουργιών μου είναι τα παιδιά και πάντα σκέφτομαι τι θα τους άρεσε. 'Άλλωστε παραμένω πάντα παιδί και η ίδια...

Ξεκίνησα με την προϋπόθεση να μάθω να χρησιμοποιώ τη ραπτομηχανή της μαμάς μου η οποία είναι δεινή χειροτέχνισσα, μαγείρισσα και νοικοκυρά και έχει και σελίδα στο facebook!

Όπως καταλαβαίνεται δύσκολο για μένα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων κι έτσι το απέφευγα ώσπου έκατσα στην ραπτομηχανή και μετά όλα τα άλλα ήρθαν μόνα τους!

Το internet έγινε ο μέντορας μου και θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις γυναίκες εκεί έξω που απλόχερα μοιράζονται τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τις δημιουργίες τους κι εμπνέουν κι όλες εμάς.

Όνειρό μου είναι να πρωτοτυπήσω! Να δημιουργήσω τι δική μου σειρά και να βρω την προσωπική μου έκφραση.

Ποιο είναι το μότο μου;

"Sewing mends the soul"

Δημοσίευση σχολίου